A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014)

A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014)

Some people are afraid of all the wrong thingsSep. 18, 2014USA113 Min.R
Nota ta: 0
0 0 voturi

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 18, 2014. Genurile acestui film online sunt: , , , .

Inspirat din seria de romane polițiste scrise de LAWRENCE BLOCK, Umblând printre morminte îl are pe LIAM NEESON în rolul principal. Acesta interpretează rolul lui Matt Scudder, un fost polițist în cadrul poliției newyorkeze, care acum lucrează la limita legii, ca detectiv particular neautorizat. Când Scudder acceptă fără tragere de inimă să-l ajute pe traficantul de heroină Kenny Kristo (DAN STEVENS) să-i prindă pe cei care i-au răpit și apoi i-au ucis soția cu brutalitate, detectivul află că nu este prima dată când aceștia comit o astfel de crimă… și că nu va fi nici ultima. Estompând granița dintre bine și rău, Scudder încearcă să-i prindă pe ucigași înainte ca aceștia să ucidă din nou, urmărindu-i pe străzile lăturalnice ale New Yorkului. În thrillerul plin de suspans îi mai puteți vedea pe BOYD HOLBROOK, în rolul lui Peter Kristo, fratele lui Kenny, un dependent care încearcă să renunțe la droguri și care i se alătură lui Scudder, în încercarea de a-i găsi pe criminali; pe DAVID HARBOUR, care interpretează rolul lui Ray și pe ADAM DAVID THOMPSON, în rolul lui Albert, doi criminali în serie, a căror abilitate de a se ascunde le permite să fie întotdeauna cu un pas înaintea polițiștilor; de asemenea, îl mai puteți vedea și pe BRIAN “ASTRO” BRADLEY, în rolul lui TJ, un tânăr artist care-și duce viața pe străzi și care se împrietenește cu fostul polițist.


Titlul original A Walk Among the Tombstones
IMDb Rating 6.5 110,539 voturi
TMDb Rating 6.3 1,976 voturi

Director

Scott Frank
Director

Distributie

Liam Neeson isMatthew Scudder
Matthew Scudder
Dan Stevens isKenny Kristo
Kenny Kristo
Boyd Holbrook isPeter Kristo
Peter Kristo
Razane Jammal isCarrie Kristo
Carrie Kristo
Sebastian Roché isYuri Landau
Yuri Landau

Asemănătoare

The Fan (1982)
Ignatius of Loyola – Ignacio de Loyola (2016)
Eighth Grade (2018)
Amanda & Jack Go Glamping – Camping de lux (2017)
1898: Our Last Men in the Philippines (2016)
The Mountain (Dag) II (2016)
Chariots of Fire – Carele de foc (1981)
Suddenly, Last Summer – Brusc, vara trecută (1959)
Flutter (2015)
The Shelter – Adăpostul (2015)
Dark Figure of Crime (2018)
Cherry (2010)

KEYWORDS

A Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014) Online Subtitrat in RomanaA Walk Among the Tombstones – Umblând printre morminte (2014) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest