Hackers – Virus distrugător (1995) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
Hackers – Virus distrugător (1995)

Hackers – Virus distrugător (1995)

Their crime is curiosity.Sep. 14, 1995USA107 Min.PG-13
Nota ta: 0
10 1 vot

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul Hackers – Virus distrugător (1995) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 14, 1995. Genurile acestui film online sunt: , , , .

Thriller futurist care o prezintă pe fenomenala Angelina Jolie în splendoarea ei timpurie, acest film a fost unul dintre cele mai vizionate în anul 1995. Dade Murphy (Jonny Lee Miller) este un puști a cărui fascinație pentru computere degenerează în manie în momentul în care ajunge să spargă bazele de date ale mai multor bănci de pe Wall Street. Mai mult, talentul nociv al lui Dade, supranumit Zero Cool, este pe cale să provoace un adevărat crah financiar. Serviciul Secret se autosesizează și îl arestează, dar fiind minor nu poate fi condamnat. Așa că, drept pedeapsă, i se va interzice să se atingă de vreun computer până va împlini 18 ani. Chiar în ziua în care împlinește această vârstă, Dade nu pierde timpul și se întâlnește cu un grup de hackeri, toți prieteni la cataramă cu el. Dintre aceștia nu lipsesc dura și atrăgătoarea Kate, expertă în realitatea virtuală, interpretată de Angelina Jolie într-unul dintre primele sale roluri, Nikon, cel renumit pentru memoria sa fotografică și specialistul în interceptări telefonice Phantom Phreak, un practicant fervent al celor mai morbide glume în cyberspațiu, supranumit Cereal Killer, și încă un hacker precoce. Odată reuniți, hackerii nu intenționează să distrugă sisteme bancare sau să spargă fel și fel de coduri pentru profit, ci doar să se… joace. Această joacă a lor are totuși ceva educativ, pentru că ei chiar vor să afle totul despre cyberspațiu. În călătoriile lor prin acesta ei vor da întâmplător peste un fost hacker convertit în vânător de hackeri care conduce o companie multinațională însărcinată, aparent, cu securitatea cyberspațiului. Acesta este supranumit The Plague, un individ capabil de orice infamie împotriva hackerilor, care s-a aliat cu o grupare criminală și-și folosește cunoștințele pentru a convinge marile corporații să-i dea fonduri pentru lupta împotriva celor de teapa lui Dade. Numai că The Plague transferă toți banii în contul său și al amantei sale Margo (Lorraine Bracco). De o inteligență malefică, el va lăsa urme false anchetatorilor care după ce sesisează frauda declanșează o investigație care îi va duce la… Dade și restul gpștii nebune.

Titlul original Hackers
IMDb Rating 6.2 67,170 voturi
TMDb Rating 6.3 886 voturi

Director

Iain Softley
Director

Distributie

Jonny Lee Miller isDade Murphy / 'Crash Override' / 'Zero Cool'
Dade Murphy / 'Crash Override' / 'Zero Cool'
Angelina Jolie isKate Libby / 'Acid Burn'
Kate Libby / 'Acid Burn'
Jesse Bradford isJoey Pardella
Joey Pardella
Matthew Lillard isEmmanuel Goldstein / 'Cereal Killer'
Emmanuel Goldstein / 'Cereal Killer'
Renoly Santiago isRamon Sanchez / 'Phantom Phreak'
Ramon Sanchez / 'Phantom Phreak'
Fisher Stevens isEugene Belford / 'The Plague' / Mr. Babbage
Eugene Belford / 'The Plague' / Mr. Babbage
Alberta Watson isLauren Murphy
Lauren Murphy
Laurence Mason isPaul Cook / 'Lord Nikon'
Paul Cook / 'Lord Nikon'
Wendell Pierce isS.S. Agent Richard Gill
S.S. Agent Richard Gill

Asemănătoare

The Clearing – Răpire de persoană (2004)
Donnybrook (2019)
Diary of a Chambermaid – Jurnalul unei cameriste (2015)
The Man with One Red Shoe – Omul cu un pantof roșu (1985)
Legion – Legiunea (2010)
Admission – Admis pe pile (2013)
Disrupted (2020)
Santana – Misiunea fraților Santana (2020)
One Flew Over the Cuckoo’s Nest – Zbor deasupra unui cuib de cuci (1975)
Eternal Beauty (2019)
Satan’s Slaves – Pengabdi Setan (2017)
Hopscotch – Șotronul (1980)

KEYWORDS

Hackers – Virus distrugător (1995) Online Subtitrat in RomanaHackers – Virus distrugător (1995) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest