Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
Stolen – Jaf contra cronometru (2012)

Stolen – Jaf contra cronometru (2012)

Never steal from the world's greatest thief.Sep. 06, 2012USA96 Min.R
Nota ta: 0
0 0 voturi

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 06, 2012. Genurile acestui film online sunt: , , .

Filmul urmărește aventurile lui Will Montgomery (interpretat de Nicolas Cage), un maestru al hoțiilor, condamnat la opt ani de închisoare, după ce fusese tras pe sfoară într-un jaf care nu decursese conform planului. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul criminal și să-și refacă relația cu fiica sa, Alison Loeb (interpretată de Sami Gayle). Foștii complici ai lui Montgomery precum și agentul FBI Tim Harlend (interpretat de Danny Huston), sunt convinși că prada – acțiuni în valoare de 10 milioane de dolari – a fost ascunsă de Montgomery, înainte de a fi condamnat. Ca să pună mâna pe acțiunile furate, vechiul său partener de jafuri, Vincent (interpretat de Josh Lucas), o răpește pe Alison, răscumpărarea fiind cele zece milioane. În ziua de Mardi Gras, el o ascunde pe fetiță în portbagajul izolat fonic al unui taxi, un loc unde fata este aproape imposibil de găsit. Montgomery are la dispoziție o singură zi pentru a plăti răscumpărarea de 10 milioane, deși banii nu sunt în posesia sa, în ciuda a ceea ce cred Vincent și agentul FBI. În consecință, Montgomery are o singură opțiune: să se încreadă în instinctele sale și să se alieze din nou cu un alt fost complice: frumoasa, inteligenta și atrăgătoarea Riley Jeffers (interpretată de Malin Akerman). Împreună, cei doi trebuie să plănuiască un nou jaf, pentru ca Montgomery să-și recupereze fiica… Până nu e prea târziu!

Titlul original Stolen
IMDb Rating 5.5 43,176 voturi
TMDb Rating 5.4 710 voturi

Director

Simon West
Director

Distributie

Nicolas Cage isWill Montgomery
Will Montgomery
Josh Lucas isVincent Kinsey
Vincent Kinsey
Danny Huston isTim Harlend
Tim Harlend
Sami Gayle isAlison Loeb
Alison Loeb
Malin Åkerman isRiley Jeffers
Riley Jeffers
Mark Valley isFletcher
Fletcher

Asemănătoare

Mean Dreams – Vise rătăcite (2016)
American Ninja 2: The Confrontation – American Ninja 2: Confruntarea (1987)
Faults (2014)
Free Fall – Cădere liberă (2014)
Get In – E casa mea! (2019)
God of War (2017)
Cold Pursuit – Ucide-i cu sânge rece (2019)
Viking Destiny – Of Gods and Warriors (2018)
Chicago (2002)
The Neighbor (2018)
Barely Lethal – Aproape letală (2015)
The Monkey King 3 (2018)

KEYWORDS

Stolen – Jaf contra cronometru (2012) Online Subtitrat in RomanaStolen – Jaf contra cronometru (2012) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest