The Punisher – Justițiarul (2004) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
The Punisher – Justițiarul (2004)

The Punisher – Justițiarul (2004)

There is no justice, there is only revenge.Apr. 15, 2004USA124 Min.R
Nota ta: 0
0 0 voturi

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul The Punisher – Justițiarul (2004) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Apr. 15, 2004. Genurile acestui film online sunt: , , .

Răzbunătorul de neoprit al colecției Marvel, Justițiarul, apare în forță pe marele ecran într-un nou film de acțiune care prezintă un incomparabil erou de benzi desenate. Justițiarul aduce în cinematografie unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate The Punisher publicate de Marvel și un personaj a cărui popularitate o egalează pe cea a altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man și The Fantastic Four. Justițiarul trăiește în lumea pe care o cunoaștem cu toții, o lume întunecată de război, crimă, cruzime și nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge răul cu care se întâlnește- doar inteligența lui incredibilă, anii de experiență în luptă și, mai presus de toate hotărârea de fier pentru a-i răzbună pe cei nedreptățiți de răii societății. O poveste curajoasă a răzbunării și a izbăvirii, Justițiarul este acel element rar- o operă de divertisment care se adresează cu forță timpurilor sale. Frank Castle (Tom Jane) este un om care a văzut prea multă moarte în viață sa, mai întâi că agent Delta Force și apoi ca agent special FBI. A reușit să fie de multe ori în avantaj și în final să părăsească câmpul de luptă pentru a începe o viață obișnuită alături de soția sa, Maria (Samantha Mathis) și de fiul său, Will (Marcus Johns). Pentru ultima misiune, Castle își îndeplinește rolul sub acoperire perfect, dar operațiunea scapă de sub control și un tânăr, Bobby Saint (James Carpinello) este ucis din întâmplare. Acest incident face ca FBI să devină dușmanul de moarte al omului de afaceri din Tampa, Howard Saint (John Travolta) și al soției lui, Livia (Laura Harring). în pofida poziției lor sociale strălucitoare, familia Saint nu este un cuplu idilic din Florida; în spatele averii lor de mari proporții se află începuturi violente, legături ilicite – și o capacitate de brutalitate înfiorătoare. Provocați de moartea fiului lor, soții Saint sunt gata să își riște legalitatea obținută, într-o misiune de răzbunare sângeroasă de mare amploare. Cel mai îngrozitor coșmar al lui Castle este pe cale să se împlinească, întrucât Howard Saint și oamenii lui dezlănțuie iadul la o reuniune a familiei Castle.

Titlul original The Punisher
IMDb Rating 6.4 149,426 voturi
TMDb Rating 6.2 1,869 voturi

Director

Distributie

Thomas Jane isFrank Castle / The Punisher
Frank Castle / The Punisher
John Travolta isHoward Saint
Howard Saint
Will Patton isQuentin Glass
Quentin Glass
Roy Scheider isFrank Castle
Frank Castle
Laura Harring isLivia Saint
Livia Saint
Ben Foster isSpecker Dave
Specker Dave
James Carpinello isBobby Saint
Bobby Saint
Eddie Jemison isMickey Duka
Mickey Duka

Asemănătoare

The Miracle Season – Sezonul miracolelor (2018)
Our Souls at Night – Suflete în noapte (2017)
The Losers – Fraierii (2010)
The Girl with the Dragon Tattoo – Fata cu un dragon tatuat (2011)
The Mural of Siqueiros (2011)
The Amazing Spider-Man – Uimitorul Om-Păianjen (2012)
The Railroad Lady – La femme et le TGV (2016)
The Fencer – Scrimerul (2015)
Shark Tale – Povestea unui rechin (2004)
Great Expectations – Marile speranțe (2012)
King Cobra (2016)
Show Me Love – Al naibii Amal (1998)

KEYWORDS

The Punisher – Justițiarul (2004) Online Subtitrat in RomanaThe Punisher – Justițiarul (2004) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest