Valley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
Valley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006)

Valley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006)

Some Men Are Born to be HeroesFeb. 03, 2006Turkey122 Min.PG
Nota ta: 0
0 0 voturi

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul Valley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Feb. 03, 2006. Genurile acestui film online sunt: , , .

“Valea Lupilor: Irak “- este un film, foarte controversat, de productie turceasca care de la lansarea lui, in luna februarie, a atras sute de mii de spectatori. Filmul are la baza, fapte reale petrecute in timpul invadarii Irak-ului de catre trupele Americane si Britanice in 2003. In ziua de 4 iulie 2003, unsprezece soldati turci au fost capturati in nordul Irak-ului de catre trupele Americane. Acestia au fost retinuti aproximativ 60 de ore, timp in care au stat legati cu mainile la spate si cu capetele acoperite fiind considerati teroristi. Incidentul dintre armata turca si cea americana este cunoscut sub numele de “The Hood Event“. Personajul principal este Polat Alemdar (interpretat de Necati Sasmaz) , un militar turc, foarte bine pregatit care a facut parte din fortele speciale turcesti. Acesta primeste o scrisoare care-i este adresata, de la Suleyman Aslan (Tayfun Eraslan) un comandant al armatei turcesti care nemaisuportand amintirile din acele ore de cosmar s-a sinucis. In aceasta scrisoare el descrie cele intamplate in decursul celor 60 de ore, cat soldatii turci au fost tinuti captivi de catre trupele americane. Alemdar pleaca in Irak dornic sa razbune umilintele la care au fost supusi soldatii turci. Ajuns in Irak el descopera actiunile violente ale armatei americane asupra poporului Irakian. Una dintre actiunile violente ale soldatilor americani are loc intr-un sat Irakian unde la o nunta, soldatii omoara zeci de invitati, restul fiind luati prizonieri, considerati a fi teroristi. Acestia sunt transferati la inchisoarea Abu Ghraib.

Titlul original Kurtlar Vadisi: Irak
IMDb Rating 5.8 16,885 voturi
TMDb Rating 4.5 36 voturi

Director

Serdar Akar
Director

Distributie

Billy Zane isSam William Marshall
Sam William Marshall
Ghassan Massoud isAbdurrahman Halis Karuki
Abdurrahman Halis Karuki
Gürkan Uygun isMemati Bas
Memati Bas
Kadir Çermik isAbdülhey (voice)
Abdülhey (voice)

Asemănătoare

The Fault in Our Stars – Sub aceeași stea (2014)
H8RZ (2015)
The Tale – Povestea (2018)
A Most Violent Year (2014)
To Love Someone – Să iubești pe cineva (2007)
Cop – Polițistul (1988)
Legend of the Demon Cat – Kûkai (2017)
Contagion: Pericol nevăzut (2011)
Welcome to Sudden Death (2020)
Knowing – Numere fatale (2009)
Ammonite (2020)
Amarcord (1973)

KEYWORDS

Valley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006) Online Subtitrat in RomanaValley of the Wolves: Iraq – Valea Lupilor: Irak (2006) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest